BESLOTEN FEESTEN

HET DOETINCHEMS MANIFEST

Locatie – Het Doetinchems Manifest wordt georganiseerd op de Bleek in Doetinchem. Navigatieadres: Wijnbergseweg 1 Doetinchem.

Datum & Tijden – Het Doetinchems Manifest vindt plaats op vrijdag 1 september van 19:00 tot 00:30 uur en op zaterdag 2 september van 14:00 tot 00:00 uur. Eenmaal binnen geldt de regel ‘binnen = binnen’. Wees op tijd om een wachtrij te voorkomen.

Minimumleeftijd – Voor Het Doetinchems Manifest geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Het is verplicht om bij de entree een geldig legitimatiebewijs te kunnen aantonen.

Kaartverkoop – De reguliere kaartverkoop voor HDM 2023 start op 2 juni. Wil jij al tickets met korting bestellen voordat de officiële kaartverkoop van start gaat? Meld je dan aan voor de pre-registratie via het formulier onderaan deze pagina. Dan sturen we op 29 mei al de ticketlink door!

Line up –  De line up maken we de komende tijd bekend. Houd hiervoor onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven.

Munten – Munten zijn verleden tijd! Vanaf dit jaar kun je gewoon pinnen aan de bar! Wil je liever contant betalen? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Hiervoor kun je een NFC-kaart bij de ‘contant’ kassa kopen voor €2,-. Deze kaart kun je met contanten opwaarderen. 

Lockers – Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein tegen betaling. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. De lockers kun je ter plaatse bestellen via een QR-code. Je ontvangt dan een mail met het lockernummer en de bijbehorende cijfercode.

Eten & drinken – Het is niet toegestaan om eten & drinken het festivalterrein op te nemen. Wij hebben uiteraard genoeg opties tot eten en drinken op het terrein zelf.